English
Összesen:
0 Ft
Modern
hűtőház

Hűtőházunkban két darab gyors hűtő és egy darab normál hűtő működik.

 


Részletek
Gyümölcs
nagykereskedelem

Étkezési és ipari meggy, kajszibarack, étkezési szilva.


Részletek
Egyedülálló
Szilvatörzsű kajszibarack csemete

Papp László néhai lajosmizsei főkertész által kifejlesztett facsemete - amit húsz éve szabadalmi oltalom is véd - igen népszerű a kajszitermelők körében.


Részletek
Keresés
Galéria

Adatvédelmi szabályzat

A Mizsekert Gyümölcsfa Webshop üzemeltetője a Mizse-Kert Kft. betartja a személyes adatok védelméről szóló törvény rendelkezéseit. A felhasználók regisztrációkor megadott adatait nem értékesíti, harmadik személy részére nem adja ki, kivéve a kiszállításhoz szükséges adatokat, melyeket a szállító részére átad. A Webshopban történő regisztrációval a vásárló hozzájárul ahhoz, hogy a Mizse-Kert Kft. a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat szállító partnere részére átadja, melyek az alábbiak: Megrendelő neve, szállítási címe, telefonszáma, a vásárlás és a szállítási díj összege, valamint a megrendelés száma.

A Mizse-Kert Kft. és szerződött szállító partnere a vásárló adatait szigorúan bizalmasan, a vonatkozó jogszabályokban foglaltaknak megfelelően kezelik. A kézbesítést követően az adatokat a szállító nem őrzi meg.

Az Mizsekert Webshop vásárlója saját adatait bármikor módosíthatja, illetve törölheti regisztrációját.

A Mizs-Kert Kft. fenntartja magának a jogot, hogy ne szolgálja ki azon megrendelőket, akik nem tartják be a vásárlási feltételekben foglaltakat.